Kategoriat
Yleistä

Posti

Soitin tänään erään asian takia Postin asiakaspalveluun. En tiedä onko tämä taas näitä juttuja, että ollaan valtiolla töissä, niin ei tarvitse palvella, mutta voi hyvänen aika! Toisessa päässä oleva nainen keskittyi vaan vittuilemaan minulle, ei niinkään neuvonut että kuinka minun pitää toimia. Mitäs et ole hoitanut asioitasi oikein ja sitä rataa. Kylläpä oli turha soittaa. Asia meni vähän eteenpäin, kun kävin läheisessä postissa kysymässä asiaa. Se hyvä puoli noissa telealan asiakaspalveluissa on, että vaikka joutuukin jonottamaan, niin jos hommat ei suju, niin voi sanoa että tämä oli sitten viimeinen kerta kun käytän teidän palveluita. Siitä saa edes vähän tyydytystä. Postille ei voi kovin uskottavasti noin väittää..

3 vastausta aiheeseen “Posti”

Njaa, omat kokemukset hukkuneeksi luullun kirjeen jäljityksestä postin asiakaspalvelun kanssa olivat erittäin positiivisia. Kenties naisella oli vain huono päivä, ei sitä varmaan jokapäivä jaksa hymyssä suin vastailla tyhmien soittajien kysymyksiin :)

Jasmo posti ei ole enää valtion laitos käsittääkseni kun se yksityistettiin tässä parisen vuotta takaperin. Mutta melkoinen monopoliasema sillä kuitenkin on :) Ite olen soittanut kolmatta päivää pääsemättä läpi sinne asiakaspalveluun ja laitoin viimein mailia kun ei muuten mitään tapahdu. Avauduin kyllä aiheesta hieman.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.