Paperiteollisuus

Olen hieman seurannut tuota paperiliiton ja työnantajien kädenvääntöä. Ja olen täysin työnantajien puolella. On naurettavaa, että siivoojat ovat paperiliiton liksoilla töissä. Jos kesätyönä paperitehtaalla käyvä siivooja saa yli 2000 euroa kuussa, niin mitähän siihen pitäisi sanoa? Kyllä työ varmasti tekijälleen maistuu.

Kun lakkoilu ja työnseisaukset alkoivat, piti liiton jäsenten toimittaa yhdyshenkilölle heidän tilinumeronsa, joihin sitten paperiliitto maksaa 16e / päivä. Palkankorviketta. On se paremmin silti kuin opintotuki. No, näissä tilaisuuksissa on ollut myös pankin edustaja paikalla, tarjoamassa lainaa ja tietenkin ensimmäisenä yhdyshenkilönä, kun täytyykin neuvotella uudet maksamisaikataulut lainoille. Joissain perheissä saattaa olla jo tiukkaa.

Paperiliiton vaatimukset ovat silti naurettavia. Toivoisinpa niin kovin, että ko. liitto saisi nenilleen.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.