Leffat

Tuli katsottua tänään pari leffaa.

Ensimmäisenä oli Sky Captain and the World of Tomorrow, huikeaa visuaalista näytöstä. Tykkään kyllä tyylistä, jolla leffa on tehty. Juoni aika yksioikoinen kyllä. Loppua kohti tiivistyy silti. Jännän näköisiä kohtauksia, ihmisetkin on jotenkin filtteröity siten, että ne muistuttavat tietokoneella tehtyjä.

Seuraavaksi oli vuorossa Criminal. Pari huijaria ja kekseliäitä temppuja. Viihdyttävä raina. Ei ehkä mitään todella hienoa, mutta kuitenkin sujuvaa kerrontaa ja hauskoja tilanteita. Toista pääosaa näyttelee Meksikolainen Diego Luna.

Viimeinen katsottu leffa oli The Woodsman. Tämä oli näistä leffoista se, joka herätti ajatuksia. Kuinka pedofiliasta tuomion saanut voisi palata takaisin normaaliin elämäänsä. Leffa luotaa hyvin ennakkoasenteita, joita suurimmalla osalla meistä on ja muutenkin käsittelee aihetta monelle katsojalle varmasti aika vaikeasta kuvakulmasta – pedofiilin silmin. Suosittelen kyllä jos jaksaa katsoa leffaa jossa ei tapahdu mitään.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.