Kategoriat
Yleistä

Rullaluistelu

Itse ostin joko 2001 tai 2002 itselleni ensimmäiset rullaluistimet, Salomonin jo mallistosta poistuneet Friday Nightit. Kilometrejä niillä (ja niiden renkailla, pitäisi vaihtaa) alkaa olemaan takana varmaankin 800-900.

2003 kesänä kirjanpidon mukaan olen luistellut vähän yli 350 kilometriä. Se on myös minun ennätykseni. Viime kesän olin valtion järjestämässä leikkikoulussa, joten luistelut jäi aika vähiin. Senkin edestä kyllä kävelin ja hölkkäilin.

Tänä vuonna olisi tarkoitus tehdä uusi ennätys. Kilometrejä on nyt kolmen kerran jälkeen takana noin 54. Tarkkuudet nyt on vähän mitä on, mittaan nimittäin matkat Joensuun seutukartasta.

Luistelen joskus ilman sauvoja, joskus sauvojen kanssa – riippuu päivästä. Eilen kävin sauvojen kanssa, minulla oli hansikkaat jotka eivät pysyneet kädessä ja Exelin sauvat, joissa tarrallinen rannehihna. Jotenkin kahva vaan hiersi käteni rikki. Kämmenet rakoilla, peukalot rakoilla. Tänään apteekkiin ostamaan ihoteippiä.

Urheilu on vaarallista, kannattaa välttää.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.