MuVo/2

Nyt on käyty sitten luistelemassa parikymmentä kilometriä V200:n kanssa ja olen ollut tyytyväinen. Mukana tulleet kuulokkeet olivat laaduttomat, mutta minulla oli valmiina yhdet hyvät. MuVo toimi suoraan levyasemana, tökkäsin USB-porttiin kiinni (käytössäni on Windows XP) ja homma selvä. Valitettavasti minulla ei ole USB2-portteja, niin joudun täyttämään soitintani köyhien poikien vauhtia. Soittimen sain kuitenkin täyteen ihan hyvässä ajassa, ei tullut aikaa otettua, mutta ehkä noin 10 minuuttia.

Lenkillä soitin toimi täydellisesti, en jäänyt kaipaamaan mitään.

Hauska yksityiskohta on se, että patterin kanssa (mukana paketissa) tuo soitin painaa noin 46g. Paketti, jossa se toimitettiin painoi 2kg. Järkevää.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.