Kategoriat
Yleistä

Kirjat

Kuten mainostettua, kävin eilen kirjastossa. Vanhat ajat tulivat mieleen, kun koppasin muutaman Lucky Luken sarjakuvista mukaan. Löysin myös Ilkka Remeksen kirjan Pedon Syleily, sekä yhden suosikkikirjoittajistani, Donald E. Westlaken, kirjan Älä Turhia Kysele, joka vaikuttaa juuri niin hyvältä kuin Westlaket yleensä ovat olleet. Nauraa kihersin eilen lukiessani sitä. Jotenkin se huumori on tarpeeksi älykästä, mutta silti niin suorasukaista. Suosittelen kaikille kyllä Westlaken kirjoja. Ne ovat kuin Terry Pratchettin, mutta sijoittuvat perinteisempään ympäristöön. Kannattaa lukea myös Pratchettia.

Otin toki kirjastosta vielä yhden SQL-kirjan, mutta se ei ole erityisen hauska, tai koominen. Korkeintaan surkuhupaisa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.