Suomi Replay

Autoillessani tänään kuuntelin NRJ:tä. Joskus sieltä tulee ihan hyviä hittibiisejä, mutta suurin osa hiteistä on mielestäni kuraa, tämän vuoksi en jaksa määräänsä enempää kuunnella radiota ylipäätään, jokaisella kanavalla kun on soittolistat.

Korviini kantautui joku Suomimix 2005 mainos, joka pitää sisällään samaa kuin Suomi Replay Maniat (tjsp) viime vuosina. Otetaan joku vuoden 80-90 hittibiisi, laitetaan siihen kauheistakin kauhein eurojynkky taustalle ja markkinoidaan sitä yleisölle. Tanssiyleisölle. Hyvänä dance-musiikkina. Biisithän ovat aivan kauheita. Ei Moottoritie on kuuma maistu hyvältä, jos siihen laittaa eurojumputuksen taustalle. Perinteinen biisi on sen sijaan ihan oiva. Minusta tässä ei rikota rajoja, eikä tuoda vanhoja biisejä uusille kuuntelijoille, vaan markkinoinnin voimalla myydään puhdasta paskaa tyhmille.

Kuka näitä oikeasti ostaa?


Posted

in

by

Tags:

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.