Kirjat

Luen jonkun verran. Nuorempana olin kovakin lukija, mutta muutettuani pois kotoa tietokone ja dvd:t ja vastaavat ovat kuluttaneet lukemiseen käyttämäni ajan aika vähiin. Joskus silti saan lukupuuskia. Talvella luin elokuvasta innostuneena medusa-sarjaa Robert Ludlumilta ja olen myöskin Ilkka Remeksen tuontantoa lukenut. Karjalan lunnaat, Uhrilento ja Hiroshiman portti on luettuna, noista paras ehdottomasti oli Uhrilento. Heikoin, tosin ei missään nimessä huono, on ollut Hiroshiman portti, minusta jotenkin yksioikoinen tarina.

Nyt kun sataa vettä, niin tekee mieli lähteä kirjastoon. Enköhän tässä päivän lopuksi kirjastossa poikkeakin, jos saisi jonkun hyvän kirjan vaikka haettua.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.