Mp3-soitin/2

Kävin tänään katselemassa Joensuussa mp3-soittimia. Jos sitä katseluksi voi sanoa, järkevästi niitä oli tarjolla ainoastaan Gigantissa, tosin sielläkin vain 256MB MuVoa ja 1GB MuVoa. Hinnat oli ihan ok, mutta niin paljon olen muvon kuulokkeista kuullut haukkuja, että olen nyt ajatellut ostaa jonkun soittimen, jossa tulisi hyvät kuulokkeet mukana.

Brutus tuolla aikaisemmin ehdotti Applen iPod Shufflea. Ok, ei hullumpi, mutta tarvitseeko se iTunesin siihen, että saa siirrettyä musiikin tikulle? Hauska juttu muuten, että USA verkkokaupassa Shuffle maksaa $99 ja Suomen 99€+VAT. Näin meillä.

Jos jättää ostamatta, niin säästää 100e.


Posted

in

by

Tags:

Comments

3 vastausta artikkeliin “Mp3-soitin/2”

 1. Brutus avatar
  Brutus

  Ei tarvitse välttämättä, siihen löytyy softa (http://shuffle-db.sourceforge.net/), jolla voi siirtää musiikin ilman iTunesia (ei tosin Applen softa). Kannattaa osta Apple.fi -verkkokaupasta, tulee Hollannin kautta lähetin kuljettamana kotiovella tuohon 99 euron hintaan.

 2. Janne avatar
  Janne

  Ja kannattaa muistaa että jenkkihinnoissa ei ole veroja mukana.

  Toimitukseen tosiaan menee semmoiset pari päivää eli nopea on.

 3. jasmo avatar

  Kiitos informoinnista, kerkisin vaan tehdä impulsiivisen ostoksen jo :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.