Kategoriat
Yleistä

Mp3-soitin/2

Kävin tänään katselemassa Joensuussa mp3-soittimia. Jos sitä katseluksi voi sanoa, järkevästi niitä oli tarjolla ainoastaan Gigantissa, tosin sielläkin vain 256MB MuVoa ja 1GB MuVoa. Hinnat oli ihan ok, mutta niin paljon olen muvon kuulokkeista kuullut haukkuja, että olen nyt ajatellut ostaa jonkun soittimen, jossa tulisi hyvät kuulokkeet mukana.

Brutus tuolla aikaisemmin ehdotti Applen iPod Shufflea. Ok, ei hullumpi, mutta tarvitseeko se iTunesin siihen, että saa siirrettyä musiikin tikulle? Hauska juttu muuten, että USA verkkokaupassa Shuffle maksaa $99 ja Suomen 99€+VAT. Näin meillä.

Jos jättää ostamatta, niin säästää 100e.

3 vastausta aiheeseen “Mp3-soitin/2”

Ei tarvitse välttämättä, siihen löytyy softa (http://shuffle-db.sourceforge.net/), jolla voi siirtää musiikin ilman iTunesia (ei tosin Applen softa). Kannattaa osta Apple.fi -verkkokaupasta, tulee Hollannin kautta lähetin kuljettamana kotiovella tuohon 99 euron hintaan.

Ja kannattaa muistaa että jenkkihinnoissa ei ole veroja mukana.

Toimitukseen tosiaan menee semmoiset pari päivää eli nopea on.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.