Kategoriat
Yleistä

Mp3-soitin

Olisi tarkoituksena ostaa MP3-soitin. Arvelin tuollaista flash-muistilla olevaa, 512Mt vehjettä. En vain vielä ihan tiedä, että mikä niistä se sitten olisi. Creativen Muvo V200 oon katsellut vähän, mutta kuulemma noissa on vakiona todella huonot kuulokkeet, joten ne pitäisi sitten ostaa uudet vielä. Kuulokkeista parikymppiä hintaa lisää. Kannattaisiko sittenkin ostaa joku hieman kalliimpi, jossa olisi valmiiksi hyvät kuulokkeet?

2 vastausta aiheeseen “Mp3-soitin”

Ostat iPod Shuffle 512 Mt. Halpa ja hyvä, näyttö on yliarvostettu ominaisuus. Itse en ole ainakaan kaivannut. 99e Applen nettikaupasta suoraan kotiovelle kannettuna. Itse tykkään myös äänenlaadusta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.