Mp3-soitin

Olisi tarkoituksena ostaa MP3-soitin. Arvelin tuollaista flash-muistilla olevaa, 512Mt vehjettä. En vain vielä ihan tiedä, että mikä niistä se sitten olisi. Creativen Muvo V200 oon katsellut vähän, mutta kuulemma noissa on vakiona todella huonot kuulokkeet, joten ne pitäisi sitten ostaa uudet vielä. Kuulokkeista parikymppiä hintaa lisää. Kannattaisiko sittenkin ostaa joku hieman kalliimpi, jossa olisi valmiiksi hyvät kuulokkeet?


Posted

in

by

Tags:

Comments

2 vastausta artikkeliin “Mp3-soitin”

 1. Brutus avatar
  Brutus

  Ostat iPod Shuffle 512 Mt. Halpa ja hyvä, näyttö on yliarvostettu ominaisuus. Itse en ole ainakaan kaivannut. 99e Applen nettikaupasta suoraan kotiovelle kannettuna. Itse tykkään myös äänenlaadusta.

 2. MP3Guru avatar

  Ennen ostopäätöksen tekemistä kannattaa lukea MP3-ostajan lista osoitteessa http://www.jammaa.com.
  Siellä on myös hyviä vaihtoehtoja soittimiksi, erityisesti niiden cheek-edition traxterista.
  Creativesta on kuulunut liikaa negaa keskusteluryhmissä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.