Officet

Joudun aina välillä pakosta käyttämään Microsoftin Office pakettia, kuten tänään esimerkiksi Wordiä. Kotona käytän normaalisti OpenOfficea. Olen oppinut OpenOfficen logiikkaan ja siihen verrattuna MS on niin kovin vaikeaselkoinen. Ja tuntuu yhä haluavan tehdä jotain aivan muuta, kuin mitä minä haluan. Ohjelmistoissa on eroa. Siinä missä OO:lla voin rauhassa kirjoitella ja tunnen olevani johdossa, niin MS:llä pitääkin tehdä homma tosi nopeasti, ettei ohjelma vain kerkiä seota ja alkaa puskemaan omia ominaisuuksiaan päälle. Hupaisaa tämä tietokoneiden kanssa taistelu joskus.

Unohda se MS Officen warettaminen, saat paljon parempaa ilmaiseksi – laillisesti. www.openoffice.org


Posted

in

by

Tags:

Comments

Yksi vastaus artikkeliin “Officet”

  1. Salattu avatar
    Salattu

    Vannoutuneena OpenOffice.org-käyttäjänä olen ehdottomasti samaa mieltä kanssasi. Miksi maksaa maltaita, kun saman (tai paremman) voi saada ilmaiseksikin?

    Minua kuitenkin harmittaa se, että eräät tahot (ainakin jotkin osastot LTY:ssa) ovat niin naimisissa Microsoftin tuotteiden kanssa, etteivät hyväksy millään muulla ohjelmistolla tehtyjä tuotoksia. Palautettavan tiedoston tulee olla doc-muodossa, fonttina Times New Roman jne. Olisiko se niin vaikeaa hyväksyä se dokumentti vaikka PDF-muodossa?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.