Jääkiekko

En ole hirveän innostunut jääkiekosta yleensä. MM-kisat kuitenkin kokoavat niin paljon huippunimiä huippumaista, että mielenkiinto syttyy. Kannatan kahta maata, Suomea ja Ruotsia. Nousiko niskakarvat pystyyn? Suomen ja Ruotsin välisissä otteluissa olen kyllä Suomen puolella, mutta Ruotsin kannattaminen on paljon palkitsevampaa ja mielekkäämpää. Katsoitteko eilen Kanada – Ruotsi ottelun? Ruotsi tuli kaksi kertaa kahden maalin takaa tasoihin ja lopulta voitti Kanadan. Peli oli todella näyttävää.

Tänään Suomi sitten saa näyttää saman. Suomi ja suomalaiset itkevät, kun niin paljon hyviä nimiä kieltäytyi tulemasta tänä vuonna joukkueeseen. Eipä tullut Fobba, eikä Sundinkaan, eikä monet muutkaan huippupelaajat. Mutta silti, Ruotsilla on 4 ketjua, joista jokaisella on todellista iskukykyä ja luovuutta. Montako Suomella on?

Myös henkilökohtaisessa taidossa on suuria eroja, tai sitten erot ovat mentaliteetissa. Katsoitteko kun Pärssinen pääsi USA:ta vastaan yksin läpi? Ei koittanut edes harhauttaa ja tilanne ilmeisesti jännitti niin paljon, että laukauskin epäonnistui. Katsokaapa, mitä tapahtuu kun Ruotsilta päästään yksin läpi.

En halua mitenkään nyt vaihtaa lippuni värejä, haluan vain osoittaa, että jos Suomi on joskus ollut jääkiekon huippumaa – on se nyt tippumassa kovimmasta porukasta. Kuka uskoo Suomen maailmanmestaruuteen?

— on muuten noloa minulle, jos Suomi saakin nyt vaikkapa hopeaa :) — toivotaan parasta —


Posted

in

by

Tags:

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.