Kategoriat
Yleistä

Bileet

Seuraavat bileet on pelottavasti perjantaina, toukokuun 13. päivä. Sesonkia varten pitää lähteä täältä Lappeenrannasta aina Vaasaan saakka. 12. päivä minulla on viimeinen tentti ja sen jälkeen koulu loppuu tältä kaudelta. Onkin ihan hyvä tapa juhlistaa koulun loppumista, lähteä vaasaan. Linnuntietä mitattaessa tulee tästä reissusta pisin bilereissuni tähän mennessä. Olen kulkenut aikaisemmin bileisiin Joensuu -> Helsinki, Lappeenranta -> Helsinki ja eräänlaiset bileet olivat Lappeenranta -> Sotkamokin, mutta kaikkein pisin matka tulee olemaan tämä Lappeenranta -> Vaasa.

Bileintoa on kyllä niin paljon taas kasautunut, että taitaa olla ihan sama mitkä bileet siellä on, niin hauskaa tulee olemaan :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.