Sekalaista

Kuten jo sanottua, en enää omista nettiä kotiosoitteessa. Tätä kestää vielä jotain 3 viikkoa. Käyn koululla päivittäin hoitamassa sähköpostiani, tekemässä kiireimpiä työjuttuja ja kyhäämässä harkkatyötä. Joskus muistan kirjoittaa jopa blogiinkin. Tämä päivä on nyt sellainen.

Huomenna olisi kaksi tenttiä. Toiseen niistä olen valmistautunut ihan hyvin, toiseen en. No, tuurilla ne laivatkin seilaa.

Koitin kovasti pelata NHL 2004 PS2-versiota. Yritin, enkä antanut heti turhautumisen iskiessä periksi, mutta nyt on luovutettava. Yhtä huonoa pelituntumaa ja aivan käsittämättömän ihmeellistä maalivahtityöskentelyä jonka kruunaa aivan kykenemätön tekoäly, ei ole nähty koskaan. Tai minä en ole. Olen pelannut aika montaa peliä tuostakin sarjasta ja tuo oli pahin pettymys kyllä. 1994 oli vielä ok, että jos kiekko pysähtyy, niin koko peli pysähtyy, mutta että vieläkin.. Itku ja kiroilu saattoi pelikokemustani. Tänään päätin – antaa olla. Turhaan alkaa vaan hitottaa.

Polttariraportti taisi jäädä antamatta. Polttarit vietettiin ja hauskaa oli – oikeasti. Virvokkeiden nauttimisessa pystyttiin säilyttämään maltti (onnellisten sattumien vuoksi) ja vaikka päällä oli sekä wappu että polttarit niin övereiltä vältyttiin. Hyvä niin. Yön vaikutimme Jyväskylän keskustassa, kuiteista päätellen paikassa nimeltä Part 1 tai joku sinne päin. Kun DJ nosti lautaselle (no oikeasti soitti kyl cd-dekeillä) Aallon biisin Rush, menin kyselemään, että mitäs helvettiä. Eikö yleensä soiteta vain Gyntteriä ja britniitä. Hän olikin ensimmäistä kertaa soittamassa ja uskalsi soittaa hyvää musiikkia. Tosin tuli sitä gyntteriäkin. Mutta ei RnB:tä. Se on bonus jo heti.

Uudessa asunnossamme (ristitty putkaksi (ent. juoppoputka) on ollut rauhallista kovista ennakkopuheista huolimatta.. On ehkä syytä koputtaa puuta.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.