Viikonloppu

Viikonloppuna sit on jälleen kerran polttarit. Tällä kertaa menemme keskelle Suomea ja juhlinnan kohde pääsee ajamaan mm. ralliautolla. Ja muuta perinteistä polttarimeininkiä. Parasta on se, että polttarikohde ei todennäköisesti vieläkään tiedä, mitä on tapahtumassa (luotan siihen, että hän ei lue blogiani).

Itsellä ei ole sitten enää kotona nettiä. Pitää käydä aina koululla hoitamassa nettiasioita ja kirjoittamassa blogiin.

Tilanne on tilapäinen ja johtui siitä, kun Elisalla ja Soneralla menee Lappeenrannassa niin törkeän kauan toimittaessaan ADSL-yhteyttä. Toukokuun loppupuolella olen sitten Joensuussa vanhempieni luona, jonka jälkeen netti kuuluu taas peruspalveluihin :)


Posted

in

by

Tags:

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.