Kategoriat
Yleistä

Sekalaista

Taas yksi kesäinen päivä aukeni, kun verhot avasi. Mukavaa kun aurinko paistaa.

Kesän kunniaksi veli kävi hakemassa kaupasta itselleen Yamaha YZF R6 -pärrän. Kävipä tuota eilen illalla esittelemässä. Vaikka valitteli että vähän on kylmä, niin silmät hehkui kyllä siihen malliin, että kylmyys ei varsinaisesti tainnut haitata. Lisää tietoa R6:sta.

Luin tänään Valta-blogista jutun, jossa luodataan taas kirjoittajan näkökulmasta tätä koko tekijänoikeuspolemiikkia mitä parhaillaan käsitellään. Rumban pääkirjoituksessa kuulemma sanotaan että vihdoinkin verkko nöyrtyy ja sillä ilmeisesti tarkoitetaan sitä, että vihdoinkin nöyrtyy ÄKT:n ja muiden vastaavien organisaatioiden edessä.

En eilen jaksanutkaan lähteä Club Olohuoneeseen, en vaikka siellä olisi vissiin loppuillasta soitettu polkkaakin. No, tyydyn kuuntelemaan kesän kunniaksi kvi:n ja jazqan setin Happy Harder House Warming. Kannattaa itsekin tsekata, jos tykkää kesäisestä ja iloisesta menosta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.