Sekalaista

Taas yksi kesäinen päivä aukeni, kun verhot avasi. Mukavaa kun aurinko paistaa.

Kesän kunniaksi veli kävi hakemassa kaupasta itselleen Yamaha YZF R6 -pärrän. Kävipä tuota eilen illalla esittelemässä. Vaikka valitteli että vähän on kylmä, niin silmät hehkui kyllä siihen malliin, että kylmyys ei varsinaisesti tainnut haitata. Lisää tietoa R6:sta.

Luin tänään Valta-blogista jutun, jossa luodataan taas kirjoittajan näkökulmasta tätä koko tekijänoikeuspolemiikkia mitä parhaillaan käsitellään. Rumban pääkirjoituksessa kuulemma sanotaan että vihdoinkin verkko nöyrtyy ja sillä ilmeisesti tarkoitetaan sitä, että vihdoinkin nöyrtyy ÄKT:n ja muiden vastaavien organisaatioiden edessä.

En eilen jaksanutkaan lähteä Club Olohuoneeseen, en vaikka siellä olisi vissiin loppuillasta soitettu polkkaakin. No, tyydyn kuuntelemaan kesän kunniaksi kvi:n ja jazqan setin Happy Harder House Warming. Kannattaa itsekin tsekata, jos tykkää kesäisestä ja iloisesta menosta.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.