Kesä

Kesä tuntuu pienistä takelteluista huolimatta silti olevan tulossa. Ei varmaankaan mene kauaa ennen kuin Lappeenrannassakin alkaa lehdet puhkeamaan puihin ja ruoho vihertämään. Vaikuttaa kyllä ainakin minuun aika paljon tuo auringonpaiste. Tuolla auringossa kun laittaa luurit korville, kuuntelee jotain rullaavaa trancea (no nyt olen kylläkin ikkunan väärällä puolella, mut luureissa soi kuitenkin Ronski Speed), niin hymy on herkässä.. Tosin, minulla on usein hymy herkässä.

Synttäribileetkin meni hyvin. Kesäkuussa menen varmaan samaan paikkaan, tosin auttamaan rehun teossa. Hauskaa, kun tietotekniikkaopiskelija ja työkseen web developerina toimiva tyyppi menee pari kertaa kesässä viikoksi ajamaan traktoria ja heilumaan hangon varressa. Se tuo kyllä tosi mukavaa vaihtelua.

Suosittelen.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.