Mobiiliskype

Skypestä on jauhettu ja jauhetaan edelleen. Eri henkilöt ovat arvioineet (minä mukaanlukien) mobiiliskypen mahdollisuuksia. Viimeisimpänä luin asiasta Telewaren päiväkirjasta. On esitetty idea, että laitevalmistajat voisivat suoraan integroida puhelimeen SkypeMobilen, jolloin puhe menisi mahdollisen WLAN-verkon tai vaihtoehtoisesti GPRS (tai jonkin vastaavan) verkon kautta.

Kunhan astutaan 3G-aikaan, niin jos eivät yritykset sitä itse tee, niin käyttäjät tekevät (tai joku yritys käyttäjille, kuten nyt). Toistelemalla mantraa se ehkä toteutuu, tai ainakin siihen alkaa uskomaan, eikö totta? No, piirikytkentäiset gsm-verkot tuskin kauaa elävät 3G:n jälkeen.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.