Ihmetyttää

Olen tässä hieman aikaa jo ihmetellyt sivuja, joista qkaasu.com-domainiin tullaan. Toki sieltä löytyy normaaleja sivustoja joissa vaikutan, kuten sotapeli.fi, sektori.com, Murobbs ja niin edelleen. Mutta top10 listalla nämä eivät mahdu kärkikaksikkoon.

Kärjessä on ylivoimaisesti naimisiin.infon keskustelufoorumi. Ja toisena on vauvapalsta.netin keskustelufoorumi. Pelottavaa. Ollaanko minusta tekemässä lapsellista ukkomiestä, vai mitä tämä tarkoittaa? Ilmeisesti jossain noilla palstoilla tarjotaan linkkiä qkaasu.comiin.

Jos sinä tiedät tarkkoja osoitteita, niin liitä ne kommenttiin. Kiinnostaisi katsoa millaisin saatesanoin sadat ihmiset noilta foorumeilta tulevat minun sivuilleni.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.