Illut

Eilen oli Illuminationit sitten. Heikottaa. Ei jaksa linkittää mihinkään, kun ei vaan jaksa. Tunnen kuinka maailma pyörii. En ole koskaan ollut tällä tavoin yhtä maapallon kanssa. Hauskaa oli. Itse bileissä tosin ei oltu kuin ehkä 1-2h, Poliisin psykepauketta käytiin tsekkaa. Ja vähän tanssimassakin. Tuttuja löytyi baarista, ihan inttituttuja vielä. Pelottavaa. Ei oikeastaan silti häirinnyt, vähän siinä rupateltii ja numeroita vaihdeltiin. Pelasin ja hävisin rahani ensimmäistä kertaa Blackjackiin. Hyvä idea.

Etkoilla oli hauskaa, hyvää trancea. Uusia tuttuja ja vanhojakin tuttuja. Etkottelin kahdessa paikkaa, ensin Haqen luona, katsottiin laskufilmiä ja nautittiin virvokkeita. Sitten lähdin Hollelle, jossa kuunneltiin musaa ja puhuttiin musiikista.. Yllättäen.

Täytynee mennä ja syödä jotain..


Posted

in

by

Tags:

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.