Ohjeita

Luin joskus jostakin blogista ohjeita blogin kirjoittamiseen. En muista enää missä ne tapasin. Jos joku muistaa, niin voisi ilmoittaa. No, joka tapauksessa, huomaan että en noudata niistä yhtäkään. Niissä neuvottiin, että blogia pitäisi päivittää säännöllisesti ja vain kerran päivässä, esimerkiksi joka aamu tai joka ilta. Tällöin se on lukijalle helpompaa. Itse päivitän silloin kun on luppoaikaa ja jotain asiaa. Esimerkiksi nyt edellisestä tekstistä on jotain 10 minuuttia.

Samassa kerrottiin myös, että liian pitkiä juttuja kannattaa välttää ja kaikkea muuta yleistä vinkkiä. Ehkä takana piili totuuden siemen, mutta itse en aio kyllä blogiani sen perusteella tehdä, että sitä olisi mahdollisimman helppo seurata. Kyseessä on kuitenkin myös oma terapiani. Toki antaahan se lisää motivaatiota kirjoittamiseen, kun näkee että päivittäin 150-200 ihmistä (tai konetta) käy lukemassa sivujani.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.