DVD

Ostin tänään 2 DVD-levyä Anttilan alelaarista.

Basic on tuollainen toimintatrilleri, jossa juonenkäänteitä riittää. Oikeastaan tykkäsin kyllä kyseisestä leffasta kohtuullisen paljon, joskin ihan lopussa pientä epäloogisuutta huomasin. Samuel L. Jackson on taas perinteisessä roolissaan bad assinä. Travolta tekee myös ihan hyvän roolin. Naisen rooli oli kirjoitettu aika pitkälti pelkäksi support-hahmoksi. Hyvä leffa kuitenkin.

Toinen elokuva on Memento. Sen olen kerran nähnyt. En muista siitä kyllä paljoa muuta, kuin pääidean. Muistaakseni se oli aika mielenkiintoinen elokuva ja siksi sen ostinkin. Ei maksanut kuin 6 euroa.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.