ADSL

Kävin tänään kaupungilla vakaana aikomuksenani hankkia ADSL-liittymä kevääksi. Kävelin ensin Elisalle. Sieltä oli ihan hyvät tarjoukset ja ihan miellyttävä palvelu (Lappeenrannan Elisa Shopit). Toimitusaika 5-7 viikkoa. Yli kuukauden. Tästä kun käännetään kelloa kuukauden verran eteenpäin en ole enää Lappeenrannassa. Kysyin että miksi moinen, niin vastaukseksi sain että ruuhkaa ja että Sonera omistaa kuparit ja menee 4 viikkoa jo Soneran päässä, ennen kuin Elisa pääsee asentamaan. Jaha, totesin ja kävelin Soneralle. Luulisi että he toimittaisivat sitten 4 viikkoa nopeammin.

Soneralla oli perinteinen palvelu siihen nähden että joskus valtio on omistanut koko firman. Kävin siis Lappeenrannan Teleringissä. Isomahainen mies röllöttää tiskin takana, maha puoliksi pöydällä ja vastailee asiakkaan kysymyksiin että täällä koneella lukee näin ja että täällä nähtävästi sanotaan niin että.. Hyvä että ammattitaitoa on. Toisena myyjänä oli heikkoa suomea puhuva venäläinen nainen. Ihanaa, että asiakaspalveluun palkataan ihmisiä jotka eivät puhu sujuvaa suomea.

Kysyin toimitusaikoja. Kuulemma normaalisti 3 viikkoa, mutta nyt kun on tarjous, niin ruuhkan takia 5-7 viikkoa. Luulisi että olisi Soneran kilpailuvaltti, että asennukset olisivat nopeampia, mutta nähtävästi ei.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.