LTY

Lappeenrannan teknillinen yliopisto vakuuttaa. Ilmeni että keskeisillä unix-koneilla on majaillut rootkit jo jonkin aikaa. Huhut puhuvat jopa 6 kuukaudesta. Yliopisto käyttää edelleen hyväksi havaitsemaansa tapaa, eikä tiedota asioista juurikaan. Mitään muuta emme me (opiskelijat) tiedä, kuin että haittaohjelma on järjestelmässä ollut ja meidän salasanamme ovat saattaneet vaarantua. Luulisi, että tämän kaltaisessa ylläpidollisessa katastrofissa viestitettäisiin paremmin mitä on tapahtunut ja mitä seuraavaksi tapahtuu. Mutta, kuten sanottua, meidän yliopistossamme ei pahemmin tiedoteta. Ja siitä on valitettu, mutta eipä auta.

Eipä ole lehdistöön asti vielä tämä vuotanut, saapa nähdä.. Luulisi että ITViikko esimerkiksi voisi lyhyen uutisen tästä julkaista.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.