Elisa

Nyt ei oikein vakuuta Elisa taas vaihteeksi. Tänään minulle tuli tekstiviesti, että uusi matkapuhelinlasku on saapunut, osoite on www.elisa.fi/lasku. Kuitenkin aspasta minulle sanottiin jälkimmäisellä kerralla, että siirryttyäni Kolumbukseen, niin nettilasku ei ole käytettävissä. Ja en pystynyt kirjautumaan enään Elisalle. No, nyt kuitenkin pääsin sisälle Elisan ylläpitopaikkaan, mutta mitään laskua siellä ei näy. Saldo näkyy. 4e. Osoitetiedot olivat väärät, eikä niiden muuttaminen ainakaan välittömästi muuttanut niitä (heh heh, mikä lause). Kenties ne menee jonkun työntekijän käsien kautta. Tai jotain. Ärsyttävää.

Ilmeisesti minut on pakotettu jonottamaan aspaan, todennäköisesti siellä on menossa taas DoASP (Denial of Asiakaspalvelu) ja jonotusaika tunti.

Toisaalta, tuolla Elisan hallintapaneelissa sanottiin että nykyinen laskutustyyppini on paperilaskutus. Mutta kun osoitekin oli väärä, joskin ei kriittisesti. No, yleensä kai matkapuhelinlaskussa on aika pitkä maksuaika, niin odotetaan nyt vähän aikaa, jos sieltä pullahtaisi paperilaskukin. Ei nimittäin houkuta yhtään tuo jonottaminen aspaan.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.