WLAN

Tänään kävimme tarkistamassa, josko uudessa kämpässämme kuuluisi Lappeenrannan WLPR.net, WLAN-nettiyhteys. No, sisällä ei kuulunut, mutta parvekkeelta saatiin PDA:n mukaan muodostettua marginal yhteys. Ei vielä aiheuta riemunkiljahduksia. Keittiön ikkunasta saatiin yhteyden taso vaihtelemaan välillä marginalgood. Ilmeisesti jos siihen laittaisi jonkin Pringlespurkkivirityksen, niin yhteyden laatu olisi riittävän hyvä käyttöön. Itseäni hieman arveluttaa, koska hermostun aika helposti jos netti ei toimi silloin kun sen pitäisi. Esimerkiksi töitä tehdessä. Mutta vaihtoehto olisi ilmainen. 1/512 maksaa kuitenkin tällä hetkellä 30e kuukaudessa.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.