Kategoriat
Yleistä

WLAN

Tänään kävimme tarkistamassa, josko uudessa kämpässämme kuuluisi Lappeenrannan WLPR.net, WLAN-nettiyhteys. No, sisällä ei kuulunut, mutta parvekkeelta saatiin PDA:n mukaan muodostettua marginal yhteys. Ei vielä aiheuta riemunkiljahduksia. Keittiön ikkunasta saatiin yhteyden taso vaihtelemaan välillä marginalgood. Ilmeisesti jos siihen laittaisi jonkin Pringlespurkkivirityksen, niin yhteyden laatu olisi riittävän hyvä käyttöön. Itseäni hieman arveluttaa, koska hermostun aika helposti jos netti ei toimi silloin kun sen pitäisi. Esimerkiksi töitä tehdessä. Mutta vaihtoehto olisi ilmainen. 1/512 maksaa kuitenkin tällä hetkellä 30e kuukaudessa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.