Sekalaista

Vähän oli hiljaista tässä viikonloppuna blogittaminen. No, oli tosiaan Senzation ja sitten kavereita kävi, ympäri Suomen, täällä kylässä. Oli kaikkea muuta, kuin blogiin kirjoittamista ohjelmassa. Ja sitten kun ihmiset hiljalleen lähtivät, loput sunnuntaina puoliltapäivin, niin laskeutui se painostava hiljaisuus vuorostaan. Kun on tottunut edes hetkellisesti siihen, että jollekulle voi rupatella ja niin edelleen, niin sitten kun kaikki onkin hiljaista, niin alkaa hitsittää. Ei blogiin tehnyt mieli kirjoitella.

No, illan vietin tuossa kaverin luona, sain jopa lettua! Nyt alkaa taas normalisoitumaan fiiliksetkin :)

Tällä viikolla ohjelmassa olisi sitten siirtyminen Joensuuhun ja siskon häät viikonloppuna. Toivon että saisin ujutettua johonkin väliin yhden mäkipäivänkin, mutta se jää nähtäväksi.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.