Bileet

Katseet on bilerintamalla käännetty päivämäärään 16.4., jolloin Illumination pärähtää taas Joensuussa ja Tempossa. Nyt bilemäärä on itsellä vähenemään päin ja taustalla on tietoinen valinta. Välillä tässä mentiin kuukausiakin että joka viikonloppu oltiin jossain kinkerissä. Välillä keskellä viikkoakin. Jos antaisi sydämelle lepoa ja kävisi vaikkapa laskemassa mäkeä niin kauan kuin se on vielä mahdollista.

Kuitenkin odotan innolla noita Illuminationeita, jospa näkisi taas Joensuun yössä tuttuja, joita ei muuten näe. Ja soittajistakin ainakin Poliisi kiinnostaa. Katsotaan mitä Illuilla on tarjoittavaa.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.