Anjunabeats

Anjunabeats on brittiläinen konemusiikki labeli, joka on alkanut tarjoamaan (ties kuinka kauan) omien artistiensa biisejä kaupaksi sivuillaan. Hinta ei missään nimessä ole halpa, noin 1.88 euroa / kappale, mutta yhdessä asiassa kauppa eroaa iTunesista ja muista. Käyttäjän kokemusta varjellaan. Ladatut biisit ovat kiitettävän laatuisia, 256kbps MP3-tiedostoja joihin ei ole sekoitettu mitään DRM- tauhkaa. Käyttäjä voi siis käyttää biisiään mihin haluaa. Polttaa levylle, kopioida vaikka kuinka monelle tietokoneelleen ja niin edelleen. Toki tekijänoikeuslaki pätee edelleen, mutta niin pitääkin.

Tietysti valikoima on rajallinen, ainoastaan Anjunabeatsin artisteja, mutta rekisteröidyin silti palveluun. Eroa esimerkiksi Biisi.fi palveluun on rutkasti. Ei tarvita mitään erillistä soitto-ohjelmaa, käyttäjää ei kiusata millään väkinäisillä rajoituksilla ja äänenlaatu on varsin mainio. Tämän soisi yleistyvän populaarimusiikkikaupoissakin.

PS. No toki sitten hetken päästä minua informoitiin suuremmalla ja kauniimmalla kaupalla, joka antaa samoin ehdoin musiikkia vielä paremmalla laadulla. Paikan nimi on Beatport.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.