Tiedonjako

Minulle pälkähtää päähän usein ihan hulluja kysymyksiä. Tänään päähän pälkähti, että laskeeko halpojen autojen tuonti ulkomailta inflaatiota. Koulutukseni eivätkä tietoni riitä siihen, että osaisin tuohon vastata.

Pitkään olen jo miettinyt, että pitäisi olla jokin yhteisö, IRCin ja foorumeiden välimuoto, johon voisi reaaliaikaisesti (IRC) lähettää kysymyksiä ja niihin saisi vastauksia ja niistä jäisi myös säilöön eräänlainen FAQ (foorumit), joita voisi selailla. Paljon triviatietoa. Luultavasti paljon myös hyötyä.

Olisin voinut kaivaa kännykkäni esiin, lähettää viestin Mitä luulette, vaikuttaako tuontiautojen hinnat inflaatioon? ja joku joka tietäisi, vastaisi. Tällaista olen suunnitellut jo aika kauan. Mutta en tiedä toimisiko tuo koskaan, ihmisten pissipäisyyden vuoksi. Mutta haaveilla ja visioida kai saa.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Yksi vastaus artikkeliin “Tiedonjako”

  1. eeppo avatar
    eeppo

    Heh, sama asia on käynyt mullakin mielessä monta kertaa.
    Eiköhän perusteta yhteinen koodausprojekti tuosta bbIRC:stä ;-)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.