Sampo

Kävin tänään Sampo Pankissa, kuten aikaisemmin mainitsinkin. Puhumassa palveluista ja niin edelleen. Pankki oli aivan tyhjä asiakaspalvelijoita lukuunottamatta. Palvelu oli kyllä hyvää, minulle mielekästä. 15 minuuttia ennen tapaamista puhelimeni soi, ja henkilö jonka kanssa oli tarkoitus tavata soitti ja varmisti että osaan paikalle. Hän oli minua vastassa. Tuntui aivan kuin minulla olisi rahaa. Väärä luulo. Keskustelimme niitä näitä, hän kyseli minun opiskelustani ja töistä ja vaikka mistä. Ei pelkästään pankkiasioita. Lepposa ja kiireetön ilmapiiri. Ja kivat maisemat toimistosta. Jotain 35 minuuttia meni. Sinä aikana minulle tehtiin Massi-sopimus (tyhmät nimeämiset varmaankin silloisen radiolinjan DJ Esko mainosten vuoksi..) ja sain selville rahastosäästämisestä sen minkä halusinkin. Antoipa vielä käyntikortinkin ja sanoi vaan että tule täällä käymään jos on ongelmia tai haluan jonkun palvelun.

No, ok. Tämä on varmaan osalle tuttua huttua. Mutta itse olen opiskelijana ja edelleen nuorena tottunut siihen että minun palveluni on vastahakoista ja vähättelevää. Mutta nyt minua palveli rahoituspäällikkö. Tosin hän valitteli että ihmiset kun eivät käy pankissa, niin heitä joudutaan haalimaan sinne. Kenties jos ihmisiä kävisi enemmän, olisi heillä palvelukin toisenlaista. Mutta en valita.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.