Skype

Ilmainen Internetpuhelin joka myös toimii sanotaan mainoslauseessa. Skype.com. Joo, käynnistysikkuna saa surkuhupaisen sävyn, kun olet käynnistänyt ko. ohjelman jo 5 kerran saman päivän puolella, kun edelliset soittelut ovat katkenneet virhetoimintoon ja ohjelmanb sulkeutumiseen. Lisäksi ohjelman välityksellä saa puheen lisäksi lähetettyä myös tiedostoja – puoleen väliin jonka jälkeen tuntuu olevan enemmänkin sääntö kuin poikkeus että siirto katkeaa. Lisäksi siirtoa ei voi jatkaa vaan se pitää aloittaa alusta. Eikä tässä vielä kaikki. Virhesurinaa ja särinää kuuluu poikkeuksetta, eikä mitään filttereitä tai muita voi käyttää. Saatika käyttäjäkohtaisesti hallita äänenvoimakkuuksia. Version 1.2 piti olla paljon parempi kuin aikaisemman version, mutta se ei kyllä pidä paikkaansa. Ainakin itsellä ongelmat ovat lähinnä lisääntyneet.

Paljon siinä on hyvääkin, mutta paljon on myös asioita joita pitää saada korjatuksi että käyttö on nautittavaa.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Yksi vastaus artikkeliin “Skype”

  1. eeppo avatar
    eeppo

    Minä käytän skypeä päivittäin duuni yms. hommien hoitoon ja olen ollut erittäin tyytyväinen. Esimerkiksi soitettaessa Müncheniin ääni kuuluu melkein yhtä hyvin kuin lankapuhelimessa. Samoin Joensuun suuntaan. Toisinaan vain Helsingin suuntaan yhteen tiettyyn toimistoon soitettaessa minun ääni kuuluu viiveellä mutta minun suuntaan ääni kuuluu aina hyvin. En tiedä käyttääkö sitten joku muu softa minun uppikaistaa (1Mt/1Mt). Tiedostonsiirto on tominut myöskin ihan moitteettomasti.

    Ver 1.2 toi mukanaan ilmoituksen kun kaveri kirjautuu skypeen. Olisin kaivannut toimintoa, jossa näkee jos toinen on kirjoittamassa viestiä.
    (Tai sit olen tottunut vaan ms messengerissä kattelemaan kun toinen naputtelee viestiä :-)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.