Sampo

Eilen minulle soitettiin Sampo Pankista ja pyydettiin käymään juttusilla. Ei, tilini ei ollut romahtanut miinukselle, vaan halusivat tarjota minulle neuvontaa raha-asioissa. Sehän minulle sopii. Ilmeisesti he ovat seuranneet tilitietojani, tai jotain mikä kuulostaa laillisemmalta, ja huomanneet että sinnehän tulee säännöllisesti hieman rahaa. Nykyään olen sekä Sampon että Nordean asiakas. Niin ei kyllä tarvitsisi olla. Mutta kaksi tiliä tarvitsen, että kuluttaminen pysyy aisoissa. Nyt kun Sampon nettipankkikin vaikuttaa toimivalta, niin mikään ei todellakaan pidättelisi minua Nordean asiakkaana. Pitääkin harkita. On niin karua, kun on tilit eri pankeissa, niin tililtä toiselle rahaa siirtäessä joutuu kärsimään pankkiviiveestä.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.