Symbianvirukset

Digitoday uutisoi uusista Symbian-viruksista. Niiden teko alkoi todella Cabirin jälkeen. Itse Series 60 puhelimen omistajana alkaa jännittämään. Tasan en ole mitään virustentorjuntaa tuohon puhelimeen asentamassa. Se ei järin nopea ole muutenkaan. Toisaalta, jos ei asenna mitään ohjelmistoja puhelimeen hämäriltä nettisivuilta tai muuta sellaista, pitäisi ainakin vielä olla turvassa. Katsotaanpa kuinka tässä käy.


Posted

in

by

Tags:

Comments

2 vastausta artikkeliin “Symbianvirukset”

  1. Kossu avatar
    Kossu

    Eikös nämä ”kännykkävirukset” tarvitse käyttäjän toimia asentuakseen. Virus siis pitäisi itse asentaa. Ainakin jonkun viruksen kohdalla oli näin. Tiedä sitten näistä uusista.

  2. jazmo avatar

    Tokihan asia ainakin vielä on näin. Mutta esimerkiksi netistä ladattavassa ohjelmassa voi olla nyt jokin ikävä virus. Toisaalta, onhan se aina ollut mahdollista, että asentaa ohjelman, joka sekottaa kaikki asiat. Kenties maalaisjärjellä pärjää vielä. Mutta kuinka kauan?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.