Leffoja

Itselle tuli tuossa viime viikolla taas läjä DVD-leffoja. Anttilan halpislaarista löydettyjä.

Phone Booth on erikoinen ja mielenkiintoinen leffa. Tosin, ensimmäisellä katsomiskerralla parempi kuin nyt toisella. Ensimmäisellä kerralla – kuten varmasti melkein aina – elokuva tuntui kaaottimaisemmalta. Hyvä elokuva kyllä. Colin Farrell tekee hyvän suorituksen.

Kuin sattumalta, myös toisessa leffassa on Colin Farrell. Leffa on nimeltään The Recruit ja siinä on myös Al Pacino, eli leffa ei voi olla huono. No ei se mitenkään loistavakaan ole, mutta miellyttää. Elokuvahan on hyvä silloin kun katsoja tuntee että katsomiseen kulunut aika ei mennyt hukkaan.

Kolmas leffa on jo wanha toimintarymistely The Fifth Element. Bruce Willis. Sehän kertoo jo kaiken..

Huomenna tai viimeistään keskiviikkona pitäisi saapua play.comista Simpsoneiden 5. tuotantokausi. Sitä odotellessa..


Posted

in

by

Tags:

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.