[reiv:]

Eilen oli siis [reiv:]. Oli taas kivaa. Joensuulaisia tuttuja näki ja hauskaa musiikkia. Varsinkin Nessin loppupuolen setti, esimerkiksi Celebration Generation sai mielen aurinkoiseksi. Tamppailtiin täysiä siinä. Vanhojen hyvien aikojen tapaan. Silloin, kun joka ilta perusbaaristakin lähti hiestä märkänä..

Taisi monelle paikalliselle olla shokki. Miestenvessassa kuultua (puhuu puhelimessa): Hei kaverit..nii just..hei tulkaa hakee mut pois täältä emmä jääkään tänne..nii..eiku tulkaa hakee mä haluun pois täältä..

Nyt on sitten taas viikonloppu ohi. On ollut kyllä todella kiva viikonloppu taas. Kivaa kun tapahtuu koko ajan. Nyt onkin lyhyt viikko Lappeenrannassa, koska pääsiäistä vietämme Sotkamossa kaveriporukalla. Odotan siltäkin keikalta paljon hauskaa. Mäkeäkin olisi tarkoitus päästä laskemaan. Kun kevätaurinko vähän osuisi meille..


Posted

in

by

Tags:

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.