Offpiste

Tänään oli taas mäkipäivä. Tällä kertaa ei menty Kolille, tai mihinkään muuhunkaan hiihtokeskukseen. Hiihtäähän voi siellä, missä on alamäkeä ja tätä lähdettiin toteuttamaan. Koko päivään sain 2 laskua. Vaikea arvioida että kuinka pitkiä. Ei kovin pitkiä. Ylitin itseni kummallakin laskulla. Ylitin sikäli, että uskalsin vetää siten kuin osasin. Usein uskallus loppuu ennen kuin taidot. Ehkä se on ihan hengissä säilymisen kannalta oleellista. Tilanteita kuitenkin oli välillä ja joka kerta ei ollut ihan 100% hanskassa suksi. Toisaalta tiesin ja luotin kuitenkin siihen, että pääsen hetkessä suksen päälle.

Kuviakin otin pari, pitää katsoa oliko niissä jotain julkistamisen arvoista. Tuskin. Kännykkäkameralla siis. Oli meillä 20D mukana myös. Ne kuvat tuskin tulevat yleisölle.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.