Liittymä

Vaihdoin tänään puhelinliittymäni Elisalta Kolumbukselle (Eli edelleenkin Elisalle). Intoa vaihtoon toi erityisesti pari euroa halvempi kuukausimaksu sekä yli 3 euroa halvempi megan hinta GPRS-siirrossa. Olihan se muutenkin halvempi.

Kuulemma mikään muu, kuin laskutus, ei muutu. Näin sanottiin aspassa. Herääkin kysymys. Miksi kukaan pysyisi Elisan Aito, Reilu… whatever liittymissä, sillä ne ovat kaikki kalliimpia kaikissa tapauksissa kuin Kolumbuksen liittymä.

No, Kolumbusta ei ole minulle vielä kytketty. Siihen kuulemma menee tämä yö. Tehdäänkö uudet liittymät jotenkin eräajoina tietokantaan yöaikaan? Kuhan Kolumbus on toiminnassa, voin kertoa sitten toimiko kaikki niin kuin oletin.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Yksi vastaus artikkeliin “Liittymä”

  1. savaaZ avatar
    savaaZ

    Tein samanlaisen muutoksen elisalta kolumbukselle ja mikä muuttui..? No, laskua ei oo vielä tullut vaikka vaihdosta on jo 3kk :D, eli kyllä hinnat on huomattavasti edullisemmat. Kaikki muu toimii kuten ennenkin, GPRS-asetuksia ei tarvinnut muuttaa, ei myöskään email-asetuksia. Kaikki toimii kuten aiemminkin ja ei tarvinnut edes sitä SIM-korttia vaihtaa. Kätevää. Itseäkin tosiaan on ihmetyttänyt, miksi kukaan säilyttäisi Elisan liittymän, koska Kolumbukseen vaihto käy niin kuin leffassa ikään ;)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.