Skype

Skype on tämän hetken yksi internetin uutuuksista, ainakin omasta mielestään. Ohjelmalla voi siis soitella kavereille joilla on myös Skype (ja maksullisena lisäpalveluna niille, joilla ei ole) ja puhua ja chatata heidän kanssa. Meikäläisetkin asentivat Skypen, testiksi vain ja nyt muutamana iltana ollaan rupateltu sitten yömyöhään. Skypeä vaivaa raskaus(!) ja epäloogisuus ainakin suomenkielisessä versiossa. Rupattelua varten valitsisin itse ennemmin TeamSpeakin, mutta kyseinen ohjelma on profiloitunut lähinnä pelaajien käyttöön. Ja se tarvitsee jonkun keskusserverin.

No, aikansa kutakin. Katsotaan kauanko Skype jaksaa viehättää.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.