Viina

Luin tässä vessassa istuessani ylioppilaskunnan lehteä, Aalefia. Siinä oli kovasti valiteltu ensinnäkin sitä että opiskelijat käyttää liikaa viinaa. Ok, ehkä. Mutta sitten siinä myös sanottiin että monet haluaisivat käyttää vähemmän, mutta kavereiden vuoksi juovat paljon. Tässä kohdassa pysähdyin ja jäin miettimään. Hetkinen. Nuorimmatkin opiskelijat on kahdenkymmenen kieppeillä ja suurin osa reilusti yli. Ja on pakko juoda viinaa, koska kaveritkin juo?

Kenties jokainen voisi kahdenkympin kieppeillä ottaa opikseen sen, että aina ei ole pakko juoda, jos kaverit juo. Senhän kaikki tietävät, että vasta kun koulutus on koluttu läpi, niin ilmainen viina voidaan jättää pöytään..


Posted

in

by

Tags:

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.