Ohjelmistopatentit

EU ei taas vakuuta. Ohjelmistopatentteja on yritetty runnoa läpi jo jonkin aikaa, milloin maatalousjuttujen välissä, milloin missäkin kahvikeskustelussa. Ilmeisen salassa aina ja ilman keskustelua. No, niin taas. Edelliset kerrat eivät ole onnistuneet, joten nyt ministerineuvosto yrittää taas. He päättivät runnoa ohjelmistopatentit läpi, ilman keskustelua ja ilman muutoksia. Tarkemmin asiasta kertoo EFFin lehdistötiedote.

Erityisen salamyhkäiseksi asian tekee se, että edes Suomen päämediat (HS jne..) ei ole asiasta ollut kiinnostunut. Vaikka puheenjohtajamaa Luxemburg rikkoi ministeriöneuvoston sääntöjä. Digitoday.fi on aiheesta uutisoinut.

Koko ohjelmistopatenttihomma on ollut sellainen farssi kuin vaan voi olla. Kaikenlaista kähmintää, salailua..
EU – DEMOKRATIAN KEHTO!


Posted

in

by

Tags:

Comments

Yksi vastaus artikkeliin “Ohjelmistopatentit”

  1. savaaZ avatar
    savaaZ

    Lähdetään vaikka tälle linjalle: http://l2.espacenet.com/espacenet/viewer?PN=EP673135&CY=gb&LG=en&DB=EPD Siinä on patentti joka estää kaikki tietokantapohjaiset palvelut verkossa. Eli verkkokaupat, foorumit, autokaupat, yms.. kaikkien näiden tällä hetkellä tarjoamat palvelut rikkovat tuota patenttia..
    On tainnut korruptio levitä italiasta vähän ”ylemmäs” eurooppaan. Se maksaa, jolla on massii. Voi voi sentään.

    Mutta sormet ristissä vaan toivomaan, että tämä ei mene läpi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.