Asunto

Päätimme lähteä hakemaan asuntoa Sammonlahdesta. Asian käsittely vie jonkin aikaa ja sitten meidän pitää vielä hyväksyä homma. Tarjolla oli jotain 68 neliötä. Harmillista, että kämppä oli perhekämppä sikäli, että makuuhuoneita oli kaksi, vanhempien ja sitten lapsen huone. Lapsen huone on jotain 6m2 tai jotain. Joten toinen meistä (tsaba) joutuu majoittumaan olkkariin. Minä en sinne halunnut, mutta Tsaballe se oli OK, joten mikäs siinä.

Tässä kun odotellaan, että saammeko kämpän, niin onkin hyvää aikaa koittaa saada ADSL-asiat kuntoon mahdollisimman halvalla ja hankkia huonekaluja sukulaisilta..

Kämppikseni on varmasti tyytyväinen päästessään musta eroon.. Siinä määrin olen liottanut noita likasia astioita (ainoassa) altaassa, että itse kämppikseni housuissa olisin menettänyt hermoni. Olen pahoillani :)


Posted

in

by

Tags:

Comments

Yksi vastaus artikkeliin “Asunto”

  1. Arsu avatar
    Arsu

    haha, vielä ei ole käpy palanu :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.