Iglu

IGLU oli. Kivaa oli. Oikeastaan todella kivaa. Voitti tämän vuoden Säde Season Starterin, koska oli niin paljon tuttuja. Soittamassa oli Juju, Thomas ja K-system. Juju soitteli aika kivaa alkuillan trancea ja siitä jatkoi Thomas todella hyvällä setillä. K-system astui aika isoihin saappaisiin ja ei täysin pystynytkään lunastamaan odotuksia. Klasareita.

Itsekin olen aikamoinen turisti noissa bileissä, mutta yritän kompensoida sitä sillä, että en ole hirveässä kunnossa. Henkilökohtaisesti jouduin erään naisen ahdistelemaksi tanssilattialla, joka oli sitä mieltä, että ihan huono DJ, koska ei soita räppiä. Ja kuinka hän inhoaa trancea. Hih. Hyvä valinta tulla bileisiin. Sama nainen oli kiusannut myös kavereita sekä käynyt pyytämässä valomieheltä parempaa musiikkia. Hauskaa.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.