Työt

Jo paljonkin myöhässä ollut projektini on lähtenyt taas etenemään. Itsestänihän tässä on käytännössä kaikki ollut kiinni, mutta minua viikon alussa viihdyttänyt vieras ja viikon lopun kuluttanut laatujohtaminen käyvät hyvistä tekosyistä siihen, miksi projekti ei ole edennyt. Nyt kuitenkin näyttää ihan hyvältä ja projekti voisi arviolta olla puolessa välissä. Eiköhän se maaliskuun loppuun mennessä toimiteta. Alkuperäisestä deadlinestä myöhästytään ehkä kuukausi. Se on kyllä valitettavaa. Tästä voimme oppia paljon. Aikataulun laatija ei oikein ymmärtänyt, kuinka iso projekti on. Tiedän myös että ko. henkilö lukee tätä. :)


Posted

in

by

Tags:

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.