Kamerakännykkä

Joskus aikaisemmin taisin mainitakin, että minulla leikkikaluna ja puhelimena on Nokian 6600. Päivittelin siihen uuden IRCsoftan. Edellinen versio tuppasi jumiutumaan noin 30-45min käytön jälkeen. Haiskahtaisi muistin vuotamiselta. Tai sitten jostain bugista joka ilmenee kohtuullisen usein.

Ennen puhelimen hankkimista ajattelin, että kamera ei puhelimessa tuo minulle mitään lisäarvoa. Että se on lähinnä turha ominaisuus joka maksaa minulle. Kovin kriittinen ominaisuus kamera ei minulle vieläkään ole, mutta olen huomannut sen varsin mielenkiintoiseksi kapistukseksi. Nyt kun kamera on aina mukana. Kamerakännykällä kuvattuja kuvia löytyy täältä. Uusimpana on kuvat asunnoista joita kävimme katsomassa Tsaban kanssa perjantaina.

Luulisin että noin vuoden kuluttua puhelimessa alkaa olemaan jo noin kahden megapikselin ja muutenkin kohtuullisen hyviä kameroita. Silloin kamerakännykkä alkaa olemaan tilannekuvaajan ja bloggaajan unelmakapistus. Taidekuvaajat sitten erikseen.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.