Elokuvia

Ostin eilen Anttilasta kaksi uutta elokuvaa.

Paha Päivä (Changing Lanes) oli elokuva siitä, kuinka asiat menevät pieleen. Aika viihdyttävä silti. Samuel L. Jackson oli taas kerran hänelle ominaisessa roolissaan. Roolisuorituksesta tuli kovasti mieleen Die Hard 3. Jotain samankaltaisuutta roolihenkilössäkin.

Toinen elokuva oli kahden DVD:n versio Fight Clubista. Siinä sattuvat vielä olemaan kaksi ehkä suosikkinäyttelijääni, Brad Pitt ja Edward Norton. Kuulostan ehkä teinitytöltä sanoessani noin. Mutta minusta kummatkin ovat hyviä näyttelijöitä ja tehneet pääasiassa hyviä elokuvia. Fight Clubin olin nähnyt pari kertaa aikaisemminkin, mutta en ollut koskaan katsonut sitä noin tarkkaan. Uudelleenkatsomisella oli samoja arvoja kuin Kuudennen aistin uudelleen katsomisella. Kun tietää loppuratkaisun, niin tapa jolla elokuva pitää mahdollisena kyseistä ratkaisua nousee esiin elokuvaa katsoessa. Yleensä tämä menee ohi ensimmäisellä katsomisella. Katsoinpa muutamankin kerran pysäytyskuvaa ja selailin leffaa frame kerrallaan. Löytyi ainakin jotain mielenkiintoista.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.