Techmu

Olen mukana enemmän tai vähemmän Techmun toiminnassa. Tänään oli kokous, jossa päätettiin yleisistä asioista ja tulevista tapahtumista. Olin paikalla norkoilemassa, syömässä sipsejä ja juomassa limpparia. Paljon asioita heitettiin ilmaan, jotain jopa päätettiinkin. Konemusiikki ei tavoita tarpeeksi ihmisiä. Onko vika meissä, vai eikö kiinnostusta vain ole?

Hauska juttu, itselläni oli provokaatiomielessä päällä paitashopista (mainos!) tilattu t-paita, jossa etupuolella on teksti polcca \o/ ja takapuolella kiksu \o/. Tämäkös meidän puristeja kismitti :) (terveisiä Caro^2 ja Decadent..) Sainpahan oltua huomion keskipisteenä edes hetken.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.