Säätöä

Aloitin tämän päivän jo aikaisin, jo heti kahdeksan jälkeen. Vein loppuun projektin, jonka deadline oli jo viime viikolla. Itsestäni riippuvista syistä, en sitä kuitenkaan silloin saanut vielä valmiiksi. Viikonloppu meni lasketellessa ja toisaalta minulla ei ollut kunnon välineitäkään. Joten aikaisin aamulla koitin saada vähän aikataulua kiinni.

Olen huomannut päivän käytettyäni uutta Operaa, että tämä on todella nopea ja ilmeetön. Olen käyttänyt Operaa jo vuosia ja se tuntuu yhä paremmin liittyvän osaksi näkymätöntä käytetettävyyttä uusien versioiden kera. Tarkoitan tällä sitä, että toiminnot löytyvät sieltä mistä niitä ensimmäisenä etsii ja lähes kaikki toiminnot ovat muutenkin niin luonnollisia. Maksullisuus on ainut huono puoli Operassa. Tosin eipä nuo mainokset ihan hirveitä haittaa.

Päivittelin tänään uuden version WordPressistä. Lukija huomaa sen uudesta ulkoasusta. Ulkoasu on wordpressin defaultti, enkä jaksa sitä (ainakaan vielä) muuttaa. Ihan kivan näköinenhän tuo on.

Huomenna alkaa 4 päivän intensiiviputki koulussa ja saapuupa minulle vieraskin kestittäväksi tänne Lappeenrantaan. Erään suuremman projektin deadline on jo muutenkin paukahtanut..


Posted

in

by

Tags:

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.