int2000.net

Int2000.net, joka on siis palveluntarjoaja domainille qkaasu.com, alkoi helmikuun lopulla valittelemaan, kun siirtorajani tulee täyteen. Kuukausittainen siirtoraja palvelulla on 3Gt. Kuitenkin esimerkiksi käytössä oleva AWStats puhuu vain vähän yli 2Gt siirroista. Int2000 väittää siirtoa olevan noin 2,7Gt. Mielenkiintoinen juttu.

Onneksi kuukausi vaihtuu huomenna ja mitään ongelmaa asiasta ei kerkiä koitua. Hauskaa että sivuilla on ollut niin paljon kävijöitä.


Posted

in

by

Tags:

Comments

2 vastausta artikkeliin “int2000.net”

  1. anda avatar
    anda

    Mikäs paketti sinulla oikein on? Int:n ainoa paketti, jossa siirtoraja on 3 gt / kk, on Personal, jossa ei ole php- tai MySQL -tukea. Sinä taas näytät käyttävän molempia. Onko sinulla joku vanha paketti?

  2. jazmo avatar

    Joo on. Se oli joku home, tms aikoinaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.