Sähläystä

Ei ollut taas helppoa. Saavuin Lappeenrantaan.

Ensimmäisenä piti päivittää Opera versioon Beta 2 ja sekään ei ollut ihan helppoa. Ilmeisen kovan kysynnän vuoksi Operan nettisivut olivat jumissa. Tein Operasta puhtaan asennuksen ja asentelin salasanojani ja modifoitua hakuani kiinni. Koko hässäkkään meni arviolta tunti. Uusi versio tuntuu kyllä todella hyvältä.

Olin tänään lumilaudalla taas mäessä. Oli aika kova rinne ja homma vähän edellisiä kertoja haastavampaa. Kehitys hidastui heti. Yhdet hyvät ruoskapannut. Onneksi sain käsiä eteen, ettei nenä lyönyt rinteeseen.

Iglua odotellessa..

PS. Tasan viisi kuukautta syntymäpäiviini.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.